Beoordeling, foto, video of reisverslag toevoegen
foto toevoegen
video toevoegen
reisverslag toevoegen
review toevoegen

Vakantie beoordelingen Belgie in cijfers

Onderstaande vakanties zijn beoordeeld door bezoekers van onze website. Wilt u zelf een vakantiebeoordeling schrijven over Belgie klik dan hier: Vakantiebeoordeling Belgie toevoegen. Wilt u liever een vakantiebeoordeling schrijven over een vakantie of hotel, zoek dan het hotel op onze site en voeg daar de vakantiebeoordeling toe.

Vakantie beoordelingen Belgie

Lees wat andere bezoekers u over Belgie willen laten weten. De vakantiebeoordelingen kunnen over accommodaties, steden of Belgie zelf gaan. Op een stedenpagina kunt u zelf een beoordeling schrijven over een stad in Belgie. Wilt u iets schrijven over Belgie klik dan hier: Vakantiebeoordeling Belgie toevoegen.

echt verschrikkelijk
Algemene indruk: 3 Ligging: 8 Bediening: 2 Prijs Kwaliteit: 2 Eten: 2 Kamers: 0 Kindvriendelijk: 2 De reis: 4 (Gem. 3.0 )
Deze camping is gewoon niet meer te doen. het sanitair staat gewoon vol schimmel. Op je plek heb niets van beschutting of prive. De beheerster is klant onvriendelijk. Ze noemt miranda. De huisjes zijn verouderd en sommige zijn bouwvallig. De winkel is in een bus die gewoon bijna instort. animatie voor kinderen moet je verzoeken.
Geplaatst door: tom berg, 4/19/2015
sunparks ardennen
Algemene indruk: 5 Ligging: 6 Bediening: 4 Prijs Kwaliteit: 2 Eten: 0 Kamers: 2 Kindvriendelijk: 0 De reis: 5 (Gem. 4.0 )
wij zijn als een groep van 8 collega's een weekend naar sunparks geweest bij aankomst in ons huis bleek er van alles mis te zijn mieren in de keuken, gaten in het plafond, vaatwasser defect, kookplaat defect, tuin meubels slecht, en tot overmaat een gesprongen waterleiding in de badkamer boven na divesre klachten bij de receptie werden wij afgescheept meet een uurtje bowlen zodat ze de meeste dingen konden verhelpen tevens is alles zeer gedateerd en aan een grondige renovatie toe.
Geplaatst door: guido, 5/11/2010
een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen!
Algemene indruk: 9 Ligging: 9 Bediening: 8 Prijs Kwaliteit: 9 Eten: 8 Kamers: 10 Kindvriendelijk: 10 De reis: 9 (Gem. 9.0 )
wij gaan nu al enkele jaren tijdens het paasverlof naar Molenheide. We verblijven dan in een vakantiehuis (type villa)voor 10p waar we zeker plaats genoeg hebben voor ons 9. Elke kamer (uitgez 1) is uitgerust met een wasmeubel en beneden vind je nog 2 extra badkamers met badmeubel en douche of bad. Een groot terras en tuin vormen een prima speelterrein voor de kinderen. Het zwembad is leuk voor de kinderen, maar het allerleukste vinden ze de gigantisch grote speelhal!
Geplaatst door: Delphine Marchant, 4/19/2010